Skip to content

De praktijk

Tandartspraktijk Hoge Weide Leidsche Rijn is een moderne tandartspraktijk gelegen in de wijk Hoge Weide.

Tandartspraktijk Hoge Weide is een moderne tandartspraktijk gelegen in de wijk Hoge Weide.

De praktijk beschikt over 2 behandelkamers, voorzien van moderne apparatuur. Wij zijn een tandartspraktijk voor het hele gezin. Onze slogan: “uw mondzorg op zijn best”, realiseren wij door deskundigheid, betrouwbaarheid, communicatie, geduld en een duidelijke behandelplan.

De praktijk is ook aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde (KNMT) en bij de Stichting Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT).

Wij staan voor vertrouwen en kwaliteit, hebt u daarom suggesties hoe we u beter van dienst kunnen zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat wij goede kwaliteit blijven leveren.

Tandartspraktijk Hoge Weide Leidsche Rijn is uitstekend bereikbaar. Dit kan met de fiets of te voet, per auto of openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Onze visie

Onze visie is om onze patiënten een tandheelkundige ervaring te bieden gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Wij zijn tevreden als u onze praktijk binnenkomt en u zich op uw gemak voelt en u onze praktijk verlaat, met een (gezonde) glimlach en goed gevoel. Uw gemak is onze kunst. 

Behandelwijze

Wij baseren onze behandelwijze op onze 4 kernwaarden: communicatie, geduld, vertrouwen en een duidelijke behandelplan. Wij richten ons op de zorg die u op dat moment nodig heeft. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De patiënt centraal, want u bent uniek.

Ook onze kleine patiënten nemen wij mee in onze behandelwijze zodat zij op jonge leeftijd weten hoe belangrijk een gezonde glimlach is.  De halfjaarlijkse controle bij kinderen is erg belangrijk, het melkgebit is namelijk een tijdelijk gebit en is niet zo sterk als een volwassen gebit. Tandbederf kan zich daarom sneller ontwikkelen bij kinderen. Dit kan voor behoorlijk veel pijn zorgen. Wij adviseren daarom om uw kind van jongs af aan te laten wennen aan een bezoek bij de tandarts (bij het eerste doorbrekende tandje).

Wij zullen uw kind op een speelse manier laten wennen aan de omgeving, stoel en de instrumenten, jong geleerd is oud gedaan. Tip: tandheelkunde wordt bij kinderen tot hun achttiende vergoed door de basisverzekering.

Angstig

Bent u angstig, of heeft u een trauma in het verleden opgelopen?

Wij bij Tandartspraktijk Hoge Weide Leidsche Rijn pakken dit samen met u aan. In onze vier stappen behandelwijze verlaat u onze praktijk met een glimlach, want daar staan wij voor. Wij gaan pas naar de volgende stap als u daar klaar voor bent. Wij helpen u graag uw angst te overwinnen. Kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek.

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen.

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin. Maak zeer eenvoudig een afspraak via onze website.

Openingstijden
Maandag
09.00 – 20.00
Dinsdag
09.00 – 20.00
Woensdag
09.00 – 17.00
Donderdag
09.00 – 17.00
Vrijdag
09.00 – 17.00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Tandarts voor het hele gezin

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin.