Skip to content

Mondzorg voor kinderen

Wij vinden preventie erg belangrijk. Daarom besteden wij extra aandacht aan het gebit van kinderen.

Jong geleerd is oud gedaan. Kinderen meenemen naar elke controle is erg belangrijk. Vanaf de eerste tandjes kunnen wij u adviseren hoe u het gebit van uw kind het beste kan verzorgen en de praktijk leert dat kinderen wennen aan de tandarts als ze regelmatig “op bezoek” komen.

Kinderen maken een enorme ontwikkeling door en elk kind bevindt zich weer in een ander ontwikkelingsfase. Wij herkennen in welke fase een kind zit en welke behandelmethode daarbij van toepassing is.

De halfjaarlijkse controle bij kinderen is erg belangrijk, het melkgebit is namelijk een tijdelijk gebit en is niet zo sterk als een volwassen gebit. Tandbederf kan zich daarom sneller ontwikkelen bij kinderen. Dit kan voor behoorlijk veel pijn zorgen. Een gezond voedingspatroon met weinig zoetmomenten op een dag kan tandbederf bij kinderen voorkomen.

Wij hebben een speciaal programma waarbij wij kinderen leren poetsen. De kinderen komen dan regelmatig in de praktijk en zijn dan ook gemotiveerd om hun gebit steeds beter te verzorgen.

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen.

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin. Maak zeer eenvoudig een afspraak via onze website.

Openingstijden
Maandag
09.00 – 20.00
Dinsdag
09.00 – 20.00
Woensdag
09.00 – 17.00
Donderdag
09.00 – 17.00
Vrijdag
09.00 – 17.00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Tandarts voor het hele gezin

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin.