Skip to content

Periodiek mondonderzoek

Tijdens de reguliere halfjaarlijkse controle oftewel periodiek mondonderzoek nemen wij de tijd om uw gehele gebit te controleren. We kijken stapsgewijs naar de volgende punten;

  • Het tandvlees; wij meten de ruimte tussen uw tand en tandvlees. Hoe dieper de ruimte is, hoe minder aanhechting uw tand heeft aan het kaakbot. Door regelmatig naar de halfjaarlijkse controle te komen kunnen wij voorkomen dat deze ruimte dieper wordt. U wordt dan tijdig door de mondhygiëniste of tandarts behandeld.
  • Cariës of tandbederf; wij controleren hoe hoog het risico is op tandbederf en of we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Het gebruik van bepaalde medicijnen kan er ook voor zorgen dat het conditie van de mondgezondheid sterk vermindert. In zulke gevallen zal de tandarts met u overleggen hoe vaak u op controle moet komen.
  • Röntgenfoto’s; indien nodig worden deze gemaakt om te kunnen beoordelen of er geen tandbederf aanwezig is, die we met het blote oog niet kunnen zien tussen de tanden.
  • Heeft u een pijnklacht, dan kijken wij ook uitgebreid hiernaar tijdens de controle.

U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen.

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin. Maak zeer eenvoudig een afspraak via onze website.

Openingstijden
Maandag
09.00 – 20.00
Dinsdag
09.00 – 20.00
Woensdag
09.00 – 17.00
Donderdag
09.00 – 17.00
Vrijdag
09.00 – 17.00
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten

Tandarts voor het hele gezin

Wij staan dagelijks voor u klaar voor complete mondzorg voor het hele gezin.