Skip to content

Maak kennis met Elise

Hi ik ben Elise,

Leuk dat je hier bent.

Na jaren gewerkt te hebben als tandarts Zzper heb ik nu de keus gemaakt om mn eigen plek te creëren waar de patiënt zich echt centraal voelt. Een plek waar je als patiënt tot rust komt en klinkt gek maar toch ontspannen in de stoel kan zitten. De meeste vinden een tandarts bezoek spannend en dat is het ook. De geluidjes die ons apparaten maken zijn ook niet echt bevorderend, door een koptelefoon op te doen met jou favoriete muziek kan je dit al wat aangenamer maken.

Zo probeer ik iedereen weer naar zijn of haar gemak te behandelen. En ik ben graag een luisterend oor , een leuk praatje tijdens de behandeling is zeker fijn. Ik ben op zoek naar patiënten die graag een lang termijn relatie met de tandarts willen opbouwen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een keertje vrijblijvend langs komen voor een  kennismaking dan ben je van harte welkom bij ons in de praktijk. Geef je wel graag een seintje via ons contactformulier of een belletje dan kunnen we ruim de tijd voor jou inplannen.

Tot ziens,

Groetjes

Elise( tandarts-eigenaar)